Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 
Tennant Worldwide

Please select your region and language to view product offerings:

Please make a selection.
Contacteer ons of bel +31 (0)413 241 111 ​​​​​​​​
Home»Onderdelen en service»

Getuigenissen

Vragen? Contact

Taal veranderen

ISS & Tennant: hoe echt partnerschap helpt om uit te blinken als reinigingsdienst

De klant (en zijn klant)

ISS Facility Services is wereldwijd marktleider in outsourcing en heeft een stevige reputatie hoog te houden. Het bedrijf biedt een brede waaier aan diensten aan, gaande van reiniging over catering tot facilitaire dienstverlening. De onderneming streeft voortdurend naar uitstekende resultaten en tevreden klanten. DAF Trucks in het Nederlandse Eindhoven is een van de ontelbare toonaangevende bedrijven die een beroep doen op de diensten van ISS. Het schoonmaakteam dat aan DAF Trucks werd toegewezen, beschikt over eigen werkruimte en kantoren in een apart gebouw op het DAF-terrein.

Zij aan zij werken

ISS Facility Services zorgt voor de reiniging van de gebouwen terwijl de vrachtwagens worden gemonteerd, zonder de medewerkers te storen. ISS scheidt en verwijdert alle bewerkte metalen, gemorste olie, koelmiddelen en verf, terwijl deze afvalstoffen uit de productielijnen worden afgevoerd. Om interferentie met een van de productieprocessen te vermijden, worden alle reinigingsactiviteiten ruim van tevoren en in nauw overleg met DAF gepland.

Tennant is een voorkeursleverancier

Al meer dan 13 jaar is Tennant een van de voorkeursleveranciers van ISS. In 2014 schreef ISS een aanbesteding uit die ertoe leidde dat het contract met Tennant met vijf jaar werd verlengd. “En omdat het absoluut geen optie is om onze beloftes aan DAF Trucks te verbreken, gingen we met Tennant het Pro 24-servicecontract aan”, legt Jasper Prins, manager van ISS, uit. “Op deze manier zijn we zeven dagen op zeven zeker van de juiste ondersteuning, een volledige dienstverlening wat preventief onderhoud en reparaties betreft en deskundige interventies binnen de 24 uur of sneller in geval van een technische storing.”

De uitdaging en de oplossing

ISS krijgt de dag van vandaag af te rekenen met stijgende loonkosten, die zwaar wegen op de winst en het bedrijf in de richting van maximale automatisering en efficiëntie sturen. “Tennant levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten tegen relatief lage prijzen. Het bedrijf stelt regelmatig nieuwe technologieën voor die onze sector vooruit helpen”, stelt Jasper Prins. “Het is gewoon verbazingwekkend hoe ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding blijven bieden.”

Het resultaat

“Vanaf het inkoopproces tot en met de implementatie en start-up was het een perfecte match”, besluit Jasper Prins. “Als ik Tennant iets zou moeten aanraden, dan zou het zijn om te blijven focussen op automatisering. Kosten besparen is in de hele sector een trend, vandaar onze grote interesse in de besparingsmogelijkheden die mechanisatie en automatisering bieden.”